Adatvédelmi irányelvek

Ez az adatvédelmi szabályzat elmagyarázza, hogyan gyűjtjük, használjuk és hozzuk nyilvánosságra személyes adatait, amikor weboldalunkat használja. Weboldalunk használatával Ön hozzájárul személyes adatainak gyűjtéséhez és felhasználásához jelen Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően.

Az általunk gyűjtött információk

Személyes adatokat gyűjthetünk, például az Ön nevét, e-mail címét, postai címét, telefonszámát és egyéb elérhetőségeit amikor weboldalunkat használja. Nem személyes adatokat is gyűjthetünk, például az Ön IP-címét, böngésző típusát és operációs rendszerét.

Hogyan használjuk fel az Ön adatait

Személyes adatait arra használjuk, hogy biztosítsuk az Ön által kért szolgáltatásokat és termékeket, hogy kommunikáljunk Önnel az Önnel kapcsolatosan fiókja vagy tranzakciója, valamint weboldalunk és szolgáltatásaink fejlesztése érdekében. Személyes adatait marketing célokra is felhasználhatjuk, de mindig megadjuk Önnek a lehetőséget, hogy leiratkozzon az ilyen üzenetek fogadásáról.

Az Ön adatainak közzététele

Megoszthatjuk személyes adatait olyan harmadik fél szolgáltatókkal, akik a nevünkben szolgáltatásokat, például fizetést végeznek feldolgozók, e-mail szolgáltatók és webhelyelemző szolgáltatók. Szükség esetén személyes adatait is kiadhatjuk törvény, bírósági végzés vagy más kormányzati vagy bűnüldöző hatóság.

Az Ön választása

Önnek bármikor joga van hozzáférni, javítani vagy törölni személyes adatait. Leiratkozhat a marketinges fogadásról is tőlünk kapott kommunikációt a közleményben található utasítások követésével.

Az Ön adatainak biztonsága

Ésszerű intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy megvédjük személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől, felhasználástól vagy nyilvánosságra hozataltól. Adatok azonban nincsenek 100%-os biztonság garantálható az interneten vagy az elektronikus tároláson keresztül.

Az adatvédelmi irányelvek változásai

Időről időre frissíthetjük ezt az Adatvédelmi szabályzatot. Bármilyen változásról a frissített Adatvédelmi szabályzat közzétételével értesítjük weboldal. Weboldalunknak a frissített Adatvédelmi szabályzat hatálybalépése utáni további használata az Ön elfogadását jelenti frissített adatvédelmi szabályzat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van ezzel az adatvédelmi irányelvvel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.